MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

Youtube-erek, Facebook Live-ozók, Gamer-ek és Broadcast arcok figyelem!

Új Roland VR-1HD AV Streaming Mixer az élő közvetítésekhez.  Idén januárban, a Las Vegas-i CES keretein belül mutatta be a Roland az új VR-1HD-t, mely egy olyan A/V keverő, mely kiválóan alkalmas több-kamerás élő közvetítések lebonyolítására. Persze, gondoljátok ez már megoldható egy okostelefonnal, minek erre céleszközt vásárolni és tulajdonképpen igazatok van - egy bizonyos szintig. Azonban egyre többen fektetnek komoly hangsúlyt a minőségi élő közvetítésekre a különböző online médiákon és ezáltal akár komoly bevételekre tesznek szert mint „Influencer-ek”. A VR-1HD sokkal több lehetőséget kínál, mint egy statikus web kamera, vagy egy okostelefon, továbbá a kiváló kép- és hangminőség sem utolsó szempont. 

Csatlakoztass, váltogass és közvetíts élő kameraképeket, game play-t, okostelefont, tabletet egyszerű HDMI bemenetek segítségével. A VR-1HD mindhárom bemenete képes fogadni HD és számítógép videó felbontásokat egyaránt. A hangot is könnyedén bekeverhetjük a vonal bemenetek és a két stúdió minőségű XLR mikrofon bemenetnek köszönhetően. Az egyik mikrofon bemenet a fedlapon található, ahová egy gégecső mikrofont csatlakoztathatunk, így nem kell kézi- vagy fejmikrofonnal bajlódni streamelés közben.

A VR-1HD Vezérlő szoftverében elérhető egy úgynevezett „Scene Switching” funkció, melynek segítségével azonnal válthatunk különböző „képek” között a profi végeredmény érdekében. A keverő lehetőséget ad különböző öt Scene eltárolására, melyeket aztán később az élő közvetítés alatt könnyedén előhívhatunk és használhatunk.

A VR-1HD automata kapcsolási lehetőségeinek segítségével, te egyszemélyben lehetsz a rendező és a színész is. A háromféle „Auto Switch” móddal akár egy komplett stáb munkája megoldható egyedül, beleértve a következőket:

A készülékben elérhetők különféle hangeffektek, csengések és vezérmotívumok, melyek az Audio Effects gombhoz rendelhetők és bármikor bejátszhatók stream-elés közben.

Maga a közvetítés módszere éppoly egyszerű, mint egy webkamera esetében. Szimplán csatlakoztatjuk a VR-1HD-t a számítógép USB portjára és már mehet is a tökéletesen megkomponált live cast, vagy felvétel, mellyel elkápráztatjuk a közönségünket az olyan platformokon, mint a Youtube, Twitch vagy a Facebook.

Mit ajánl a VR-1HD?

További információk: https://proav.roland.com/global/products/vr-1hd/


 

2019. június 12. 16:12

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA