MusicMedia

„Amíg a muzsika szól, a világ is sokkal szebb.”

ZENOLOGY – Szoftverszintetizátor

Válj Eggyé A Hangzásoddal! A szintetizátorokat minden modern zenei stílusban megtaláljuk, ezért fontos, hogy egy sokoldalú, autentikus és haladó szellemű hangszer legyen a kezed alatt. A ZENOLOGY közel 50 év kutatását és fejlesztését testesíti meg a szintetizátorok világában. A gyökerei egészen a szintézis első megjelenéséig nyúlnak vissza. A jövőt pedig Te magad formálod.

A zen erejével.
A Roland hangszínek évtizedek óta jelentős befolyást gyakorolnak a zenére. Legendás hangszerek sora játszott főszerepet olyan műfajok megszületésében, mint a techno, house, rap, trap és hip hop, vagy gyakorolt komoly hatást a pop, rock különböző irányzataira és a filmzenére is. Ez a hatalmas tapasztalat a ZEN-Core szintézisrendszerben éri el csúcspontját. Ez a valaha gyártott legfejlettebb hangforrásunk olyan professzionális szintetizátorainkban kapott helyet, mint a JUPITER-X és FANTOM, melyeket világszerte használnak stúdiókban és színpadokon egyaránt.

Klasszikus analóg. Vintage digitális. Modern hibrid.
A ZENOLOGY a ZEN-Core 'Synthesis System' bővíthető plug-in verziója. A ZEN-Core alapját különálló szintetizátorhangok képezik — ezek mindegyikéhez egy rugalmas oszcillátor, szűrő, erősítő, Dual Step-LFO és ragyogó effektek tartoznak. Több szintézistípust kombinál, például PCM szinkronra és keresztmodulációra képes PCM hullámformákat, vintage Roland oszcillátorokkal és szűrőkkel. Gazdag és összetett hangtextúrák megszólaltatásához akár négy hang is használható egyetlen hangszín felépítéséhez, legyen szó klasszikus vagy modern hangzásról.

Rendkívüli hatékonyság.
A Roland effektprocesszorok épp olyan népszerűek, mint hangszerekbe épített társaik. A hang színezéséhez vagy megformálásához a ZENOLOGY kilencven effektje között magával ragadó JUNO-106 és CE-1 kórusokat, kiváló delay effekteket és olyan egyedi típusokat is megtalálhatunk, mint az SDD-320 Dimension D.

A hangzás, amely nem ismer határokat.
A ZENOLOGY-val elérheted a hangszínek univerzumának egyre táguló, folyamatosan fejlődő világát. A kiváló ZEN-Core 'Synthesis System' hangforrásnak köszönhetően folyamatosan új, meghatározott műfajokra és hangszertípusokra fókuszáló hangszínekhez és bővítési lehetőségekhez juthatsz, valamint kiemelkedő művészek egyedi hangszíneit is elérheted.

Találd meg az utadat.
A ZENOLOGY felhasználóbarát és informatív keresője segít abban, hogy a több ezer elérhető hangszín közül egyszerűen megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Szűrheted és rendszerezheted a hangszíneidet, csoportosíthatsz kedvenceket vagy akár saját bankokat is létrehozhatsz - mindegy, milyen munkamódszerrel dolgozol, a kívánt hangzás mindig kéznél lesz.

Hardver és szoftver tökéletes harmóniában.
A ZENOLOGY zökkenőmentesen működik együtt olyan kompatibilis Roland hangszerekkel, mint például a FANTOM, JUPITER-X és RD-88. Használd ugyanazokat a hangszíneket DAW szoftveredben és hangszeredben, hozz létre saját bankokat, oszd meg ezeket barátaiddal és szerzőtársaiddal, továbbá használd elismert művészek és profi hangdizájnerek hangszíneit.

A ZENOLOGY-val kapcsolatos további részletekért, látogassa meg a Roland.com/hu oldalt.

---------

A Roland Corporation
A Roland Corporation egyike a legjelentősebb elektronikus hangszerek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó vállalatoknak. A billentyűs hangszerek mellett, gitáros termékek, elektronikus ütőhangszerek, digitális felvevők, erősítők, audioprocesszorok és multimédiás berendezések is szerepelnek termékpalettáján. A hangszerfejlesztés területén több mint 40 év tapasztalattal rendelkező Roland számos olyan újító zenei technológiával büszkélkedhet, amelyek mértékadó szerepet töltenek be a zeneiparban. További információkért, látogassa meg a http://www.roland.com/hu oldalt vagy keresse fel az Önhöz legközelebbi Roland márkakereskedőt.


2020. május 14. 10:41

Minden jog fenntartva. 2024 - Instrument Reklám/MUSICMEDIA